60

Jardin des Etoiles,

Een groentekwekerij, een terrasje voor fietsers, een plek om te overnachten,  een kok die weet waar ze het over heeft.
Van het een kwam het ander in La Tour Genot. Het is toeval, die straatnaam, maar voor fietsers en groentenklanten wel heel treffend.
Over het belang van goed eten en goede ingrediënten hoeven we niet veel te vertellen, hoe heerlijk groenten kunnen zijn is toch vaak een verrassing voor menig bezoeker.
Rust, natuur, smaak, het zijn allemaal maar woorden. Hier bij de Jardin krijgen ze een glimlachende betekenis.
Met de  Chambre d’hôtes van Jardin Des Etoiles is er een plek waar het samenkomt. Op doorreis naar Parijs of verder, of om wat langer te verblijven.
Voor de reizigers per fiets of auto is het een fijne pleisterplaats, maar ook voor iemand die wat langer in de buurt wil blijven een plezierig thuis in Frankrijk. Er zijn wandel- en fietsroutes, langs kerkjes, natuur en bijzondere dorpjes. Reims, Charleville Mézieres of Chimay als steden voor een dagje uit, maar ook een paar heerlijke bankjes om gewoon domweg gelukkig in de tuin een boekje te lezen.
Er zijn ook een paar dingen niet. Een televisie, een schreeuwend reclamebord, hordes toeristen of een pretpark, maar als u het wilt kunt u het bereiken of op het niet al te vlugge internet er even naar kijken.
Elke ochtend een heerlijk ontbijt is bij de kamer inbegrepen. Een badkamer met uitzicht op wat luie koeien en naar wens een lunch en of een diner.
U bent van harte welkom.


prijs voor twee personen, per nacht, inclusief ontbijt  € 65


  

Dit is een Charmio charmeverblijf - Bed & Breakfast en Charmehotels

Chambre d'Hotes
et Gites en France .http://www.pension.la-france.org/