accueil
la page paniers
Aubergines

Aubergine, violetta di Firenze
Mini aubergine die in kleur varieert van lila naar wit. Bijzonder geschikt als pronkstuk op het bord

Aubergine, wit
De kleur geeft een bijzonder effect aan bijvoorbeeld de ratatouille

Bietjes

Biet, rode Ruben
Door de lange vorm en de milde smaak is deze biet geschikt om het piece van de maaltijd te zijn

Biet, wit
Mooi rond wit bietje, heel mooi in salades maar ook heerlijk in warme gerechten

Biet,Chioggia
Prachtig bietje met rood witte cirkels als u ze doorsnijdt.Goed geschikt voor rauw gebruik
Koolsoorten

Bloemkool, groen
De prachtige kleur geeft iets extra’s aan deze smakelijke kool

Boerenkool, paars
Deze oersoort van de boerenkool is minstens zo lekker als de groene variant en dan ook nog heel mooi




Bonen

Berlottiboon
Erg oud bonen ras,de vlezige boon is door zijn paarsige spikkels erg decoratief

Prinssesenboon, Koning der belgen
Extra lange snijboon achtige die ook in zijn geheel goed te gebruiken is

Pronkboon
Zeer smakelijke en malse soort

Duiveboon,Maris kraal
De oudst bekende bonen soort, de kleine ronde bruine boontjes kijken wat op kapucijners maar hebben
een geheel eigen smaak

Snijboon,gouden zonnestraal
Heerlijk malse snijboon

Tuinboon, kastanjebruin
Prachtige bruin paarige bonen die zich ook erg goed laten combineren met de groene variant

Tuinboon, Green Windsor
Koninklijke malse tuinboon


Peultjes

Peultjes
Oud ras dat zeer malse peultjes geeft






Bladgroentes

Landkraal
Het broertje van de zilte zeekraal met een malser blad,erg lekker om heel kort te bakken of
rauw door salades

Andijvie
Breedbladige wintergroente

Andijvie
Extra knapperige soort

Amsoi, rood
Met zijn rood paarse blad in de oosterse keuken al eeuwen in roerbak gerechten gebruikt

Amarantblad
Mooie grote licht groene bladeren op het laatst toevoegen in roerbak gerechten geeft ze frisheid

Regenboog Snijbiet
Van groen naar roze paars en oranje, even kort aanzetten en je hebt iets prachtigs dat ook nog
knapperig is

Spinazie
Heerlijke soort met een prachtig rood blad

Winterkers, groen met wit
Kan als spinazie verwekt worden maar is dan veel pittiger

Zuring, rood
Met zijn rode nerven een plaatje op het bord


Knolletjes

Radijsjes

Radijsjes, Zeeuwse gele zeempjes
Oud ras met een zacht-hete smaak. Salade spektakel!

Meiraapje,geel
Smakelijk raapje met een licht scherpe smaak, in zijn geheel geserveerd erg decoratief

Pompoenen

Patisson, custard white
Mooie romige smaak,in zijn geheel gevuld geserveerd of in stukjes even kort gebakken

Patisson, Golden marbre
Prachtige gele kleur, Maakt als zelfstandig gerecht veel indruk

Pompoen, Jack be little
Mooi mini pompoentje met een fantastische kleur. Als garnituur of piece

Pompoen, Small wonder
Oranje mini spaghetti pompoen die gevuld of als garnituur gebruikt kan worden

Pompoen,Swann white acorn
Mini pomoen die licht zoet smaakt,door zijn elips vorm erg mooi om in zijn geheel te gebruiken

Lookachtigen

Prei ,smalle rode
Rode stengel met groen blad, in batonettes gesneden een pracht garnituur

Bosuitjes, rood
Ze kunnen natuurlijk ook warm gebruikt worden maar zijn rauw over uw gerecht gestrooid
erg decoratief




Salades

ABC kruid
Pittig als peper heerlijk om de salade mee op te peppen,fijngesneden door warme gerechten
kan ook

Amsoi, rood
Met zijn rood paarse blad, een blikvanger in de salade.

Salade, gemengd
Wij maken voor u een selectie uit de sla soorten die er op moment van bestellen het mooiste bijstaan

Mosterdkool
Pittige sla soort die eeuwen geleden is ontstaan uit een kruising met raapstelen

Rode veldsla
Knapperig en toch zacht,en natuurlijk een plaatje ook als ‘strooi garnering’

Spoorbloem
Met zijn lichte bittertje geeft hij de salade net een bijzondere draai

Wilde rucola
De oersoort, eindelijk weer smaak aan de rucola

Amarantblad
Mooie grote licht groene bladeren,smaakvol in de salade maar ook los erg decoratief

Winterkers, groen met wit
Erg mooi maar vooral lekker pittig in de winterse salade





Wortel

Wortel, paars
Prachtige donker paarse wortel met wit tot geel hart. Geweldig in salade,als garnering of
door warme gerechten


la page paniers